joomla templates top joomla templates template joomla

JaVaWa Device Manager (JDM).

Toestel onderhoud??? ’T Is een gps, geen motor. Toch is het noodzakelijk om je toestel periodiek onderhoud te geven. Sterker nog, eigenlijk moet de gps net zoals de motor een 0km beurt hebben. En laten we met dat laatste beginnen en over gaan naar periodiek onderhoud.

Fabrikanten leveren toestellen zo af dat ze nagenoeg over de hele wereld verkocht kunnen worden. Een uitzondering hierop zijn de voor geïnstalleerde kaarten. Maar ook hier zien we dat naarmate de opslag goedkoper wordt, de voor geïnstalleerde regio’s groter worden.

Als je een toestel voor de eerste keer aanzet, vraagt hij netjes in welk land je zit voor de regionale instellingen en welke taal en stem het toestel moet gebruiken. Maar wat gebeurt er met de taal en tekst bestanden die je niet nodig hebt? Die blijven in een donker hoekje ruimte innemen.

En wat denk je van bijvoorbeeld flitspaal bestanden van landen waar je toch nooit komt.

Dan ga er mee aan het werk en zet je er allerlei routes en bijzonder punten op. Je zet ‘m uit of trekt het usb snoertje er uit, terwijl er nog net een paar bitjes weggeschreven werden met als resultaat dat er kleine afwijkingen ontstaan.

Op het moment dat je met de gps de deur uit gaat begint dat ding keurig netjes bij te houden waar je allemaal geweest bent en snoept langzaam je opslag ruimte op.

Zoals je ziet, voldoende reden om het toestel af en toe eens onder handen te nemen. Daarvoor kan JDM veel werk uit handen nemen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Gesponsorde berichten

Over de lesssen

Deze lessen zijn ontwikkeld om organisatoren en coördinatoren van diverse evenementen te ondersteunen.

.

Contact

Als je vragen hebt over de inhoud van de site of over de lessen, voel je vrij om contact met ons op te nemen. 

Email naar: 

Support[at]gps-lessen.nl

Openingstijden

Openingstijden doen we niet aan, als enthousiaste GPS gebruikers moeten we natuurlijk ook regelmatig weg met de gps. 

Gemiddelde bereikbaarheid:

  • Winter: Goed, het weer is te koud voor de motor
  • Voorjaar: Redelijk, afhankelijk van het weer
  • Zomer: Stukken minder, het weer is te mooi
  • Najaar: Redelijk, afhankelijk van het weer